Dit jaar ook geen alternatieve Farmstacle Run

HEINO – De Farmstacle Run in Heino, die dit jaar gepland stond op zondag 11 juli, gaat niet door. En ook een alternatieve editie zit er dit jaar niet in. Eind 2019 kreeg de Farmstacle Run een grotendeels nieuw bestuur. Dat heeft wegens de coronamaatregelen nog geen editie meegemaakt. Mede daarom waren zij erg enthousiast om een alternatief neer te zetten op 11 juli, maar helaas bleek dat op korte termijn niet te realiseren. Om toch in contact te blijven met de deelnemers zijn er op social media wekelijks challenges geplaatst. Zo werd men uitgedaagd om een rondje hard te lopen of de spierballen te trainen. Om volgend jaar weer een sterke run neer te zetten, zit de organisatie van de Farmstacle Run niet stil. In samenwerking met de boerderijwinkels Overesch en Kleinlangevelsloo zijn in het dorp barbecuepakketten te verkrijgen. Meer informatie is te vinden op de socials van de Farmstacle Run.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.