Castalia Mandoline Quintet in Nicolaaskerk Wijhe

WIJHE – Het Castalia Mandoline Quintet uit Heerde verzorgt op zaterdag 10 juli een concert in de Nicolaaskerk in Wijhe. Het is het eerste concert in de kerk dat weer mogelijk is sinds november vorig jaar. Het aantal plaatsen is nog wel beperkt. De entree is gratis, maar geïnteresseerden dienen zich vooraf wel aan te melden via staging2.vriendennicolaas.nl.

Het Castalia Mandoline Quintet trad in 2019 voor het eerst op in de Nicolaaskerk. De vijf leden zijn te horen op mandoline, luit en gitaar en brengen klassieke werken van onder andere Vivaldi en Boccherini en de Italiaanse Bel Canto muziek. Ze kennen elkaar uit het Nederlands Mandoline Kamerorkest, een internationaal vermaard mandolinegezelschap waarmee ze onder andere al optraden in Italië, Frankrijk, de VS en Schotland. Het concertprogramma duurt een klein uur. Aanvang is om 19.30 uur; inloop vanaf 19.15 uur. Na afloop is er een collecte voor de musici en de onkosten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.