Home / Cultuur / Bunkers IJssellinie weer geopend

Bunkers IJssellinie weer geopend

OLST – Sinds afgelopen donderdag is het weer mogelijk om de bunkers van de IJssellinie in Olst te bezoeken. Deze bunkers waren door de maatregelen rond corona gesloten. Bezoekers moeten wel een gezondheidsverklaring invullen en er mogen maximaal zes personen tegelijk in de bunkers. Het dragen van een mondkapje is verplicht. Op ijssellinie.nl staat meer informatie over de rondleiding ‘Het geheim van de IJssel’. De rondleidingen beginnen bij de Hospitaalbunker aan de Haereweg 4b in Olst.

Lees ook

‘Een zwaar jaar, maar ook heel veel geleerd’

Roswyde Burgman, directeur van Hoftheater in Raalte blikt terug op seizoen 2020-2021 RAALTE – “Gelukkig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.