Bijeenkomst ter ere van 20 jaar open kerk in Olst

OLST – Op vrijdag 30 juli vindt in de Dorpskerk in Olst een bijeenkomst plaats in het teken van 20 jaar Open Kerk. Een aantal sprekers staat stil bij het gegeven dat de kerk al 20 jaar in de zomermaanden (vrijdag en zaterdag van 13.30 tot 16.30 uur) de deuren openstelt. Aan het woord komen Ds. Aleida M.H. Blanken, Herman Menkveld (lid kerkenraad PKN Olst) en locoburgemeester Marcel Blind. Wilto Kampinga geeft uitleg over zijn schilderijen in de kerk. De bijeenkomst wordt muzikaal opgeluisterd door organist Wim de Just. Gastheer is Jaap Wiegers. Aanvang is om 13.30 uur. Het programma duurt tot 15.00 uur. De entree is gratis. Wel wordt na afloop om een vrije gift gevraagd voor de organisatiekosten en het onderhoud van de kerk. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Vol is vol. Opgave vooraf via e-mail: dhvisser@live.nl. Voor toeristen is het mogelijk om gedurende de bijeenkomst op elk moment naar binnen te lopen en daarna de schilderijen te bekijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.