Alternatieve editie Pomptoertocht Heino

HEINO – De jaarlijkse Pomptoertocht, onderdeel van de Heinose Pompdagen, gaat door, maar krijgt wel een alternatieve invulling. Dit jaar is er namelijk geen gemeenschappelijke datum, maar een periode (de maanden augustus en september) waarin de deelnemers zelf kunnen kiezen wanneer ze de route rijden. Er zijn weer routes voor bromfietsen/solexen; (vracht)auto’s en motoren en tractoren.

Om de sponsoren in deze moeilijke tijden tegemoet gekomen, heeft de organisatie besloten om hen zonder kosten op het schildje, dat elk deelnemend voertuig krijgt, te vermelden. De deelnamekosten bedragen 12,50 euro (per voertuig). Betaling via iDeal. Inschrijving (uiterlijk 26 juli) via https://pompdagen.nl/inschrijven/inschrijven-alternatieve-toertocht. De routebeschrijving en het schildje kunnen vanaf 1 augustus tot en met 30 september (gedurende openingstijden) worden opgehaald bij Camping Heino/De Remise aan de Schoolbosweg 10 in Heino.

Op de foto de organiserende commissie: Jos, Luuk, Henny, Benny en Rob. Renate en Jacolien ontbreken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.