Aanmelding voor Overijsselse Vrijwilligersprijs geopend

RAALTE – Ook dit jaar wil het Vrijwilligerspunt Raalte vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties in de gemeente Raalte in het zonnetje zetten. Naast de jaarlijkse Dankzij Vrijwilligersavond doet het Vrijwilligerspunt Raalte mee aan de Overijsselse Vrijwilligersprijs 2021. Inwoners uit de gemeente Raalte kunnen een vrijwilliger, een groep vrijwilligers of een vrijwilligersinitiatief aanmelden voor deze prijs. Dat kan die ene vrijwilliger zijn die zich al jaren onmisbaar maakt. Of een groep vrijwilligers die voor de buurt het verschil heeft gemaakt. Of iemand die tijdens de coronacrisis veel voor anderen heeft betekend. De drie winnaars ontvangen uit handen van een provinciaal statenlid de Overijsselse Vrijwilligersprijs. Nominaties (voor 1 september) zijn welkom via staging2.vrijwilligerspuntraalte.nl/agenda/overijsselse-vrijwilligersprijs-2021. Voor meer informatie mail naar vrijwilligerspuntraalte@wijz.nu of 06-82547456.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.