50 Zomerfitochtenden bij Zwembad De Tippe

HEINO – Vrienden van De Tippe en Sportbedrijf Raalte organiseren dit jaar weer vier 50 Zomerfitochtenden bij Zwembad De Tippe in Heino. Deze ochtenden worden gehouden op de ligweide van de Tippe, op de eerste vier dinsdagen in de zomervakantie: 13, 20 en 27 juli en 3 augustus van 10.00 tot 11.30 uur.

De zomerochtend begint met koffie/thee met iets lekkers en daarna gaan de deelnemers twee maal twintig minuten ontspannen en bewegen. Elke dinsdag is er een ander programma. Het is desgewenst ook mogelijk om te zwemmen.
“Vorig jaar konden de zomerfit ochtenden helaas niet doorgaan, maar dit jaar zijn we blij ze weer te kunnen organiseren. We hopen op net zo’n groot succes als de eerdere drie edities”, vertelt Rutger ter Laak namens Vrienden van De Tippe. “We willen met deze zomerochtenden bereiken dat de 50-plussers een gezellig uitje hebben, waarbij ze ook nog eens kunnen bewegen. Een welkome afleiding in de toch al rustige vakantieperiode. Zeker na zo’n lange periode waarin contact niet vanzelfsprekend was.”
Deelname aan de 50Plus Zomerfitochtend is gratis. Opgave is mogelijk via info@vriendenvandetippe.nl (met vermelding van naam, adres, e-mail, telefoonnummer en de datum van deelname). Daarnaast is het ook mogelijk om een inschrijfformulier in te vullen en in te leveren bij het Dorpshuus, Bibliotheek Heino of Zwembad de Tippe. Ook mensen met een rolstoel of rollator zijn van harte welkom. Makkelijk zittende kleding is wel aan te raden. Meer informatie is te vinden op staging2.vriendenvandetippe.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.