Zes keer Hendrik Jan Bökkers in het Lommerrijk

LUTTENBERG – Maar liefst zes keer trad Hendrik Jan Bökkers het afgelopen weekend op in amfitheater Het Lommerrijk in Luttenberg. Want het mocht weer. De weergoden werkten ondertussen goed mee. Er mochten maximaal vijftig bezoekers plaats nemen op de bankjes. Vier van de zes keer was de voorstelling uitverkocht. Volgens Jenneke van Doesburg, spreekbuis van het Lommerrijk, waren de reacties heel goed. “En ook heel veel nieuw publiek, mensen die hier nog nooit eerder waren geweest.” De zes voorstellingen kwamen tot stand in samenwerking met het Hoftheater in Raalte. “Ook de vrijwilligers en technici van het Hoftheater waren enthousiast. ‘Wat een mooi plekkie’. Het Hoftheater wil het seizoen buiten wat uitbreiden. Daar bieden wij dan weer mogelijkheden voor. Zo profiteren we er allebei van. We hebben nog maar kort verkering, maar we hopen op een goed huwelijk.” Foto: Annet van Raalten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.