Wethouder Engberink afwezig door ziekte

OLST/WIJHE – Wethouder Herman Engberink van de gemeente Olst-Wijhe is de komende periode afwezig in verband met ziekteherstel. Hij is succesvol geopereerd aan een bacteriële infectie. Zijn herstel vergt veel tijd. De gemeente hoopt dat de wethouder zijn werkzaamheden na de zomervakantie weer kan oppakken. Tijdens zijn afwezigheid worden zijn portefeuilles waargenomen door zijn collega-wethouders. Wethouder Hans Olthof krijgt zo lang de portefeuilles Maatschappelijke ondersteuning, Werk en inkomen en Vitaal platteland; wethouder Marcel Blind de portefeuilles Ruimtelijke Ordening en Transformatie ruimtelijk domein (Omgevingswet).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.