Weer Zomermarkt op De Oorsprong

SCHALKHAAR – De Oorsprong in Schalkhaar houdt op zondag 13 juni weer een Zomermarkt. De focus ligt op voeding en etenswaren. Natuurlijk worden alle maatregelen in acht genomen die aanstaande zondag nog gelden, maar met de versoepelingen is de Zomermarkt mogelijk, zo concludeert De Oorsprong. De markt duurt van 11.00 tot 17.00 uur.

Het complex De Oorsprong is een centrum voor ambachtelijk gemaakte streekproducten met een winkel waar deze producten ook te koop zijn. Verder is er het restaurant ‘Eten bij Pa en Ma’ en is er een permacultuur tuin. Tijdens de Zomermarkt staan er ook kraamhouders met streekproducten uit Salland (zoals honing, asperges en kaas). De streekmarkten zijn gezellige uitjes voor het hele gezin. Er is altijd wel wat te bekijken of te doen. Je kunt bijvoorbeeld meer te weten komen over het houden van bijen en het maken van honing. Ook het terras van Brasserie Pa & Ma is weer geopend.
De Oorsprong is te vinden aan de Spanjaardsdijk 68 in Schalkhaar. Parkeren is gratis. Zie verder staging2.nieuweoorsprong.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.