Home / Sallandcentraal / Weer orgelconcert in WH Zwart Hal

Weer orgelconcert in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – Het team achter de WH Zwart Hal in Lemelerveld hoopt op zaterdag 12 juni weer de deuren te openen. Op het programma staat dan een orgelconcert van Ad Huetink. Hij brengt verschillende psalmbewerkingen ten gehore, werken van onder andere GF Händel, J. Propitius en JS Bach. Aanvang is om 20.00 uur. De entree bedraagt 10 euro. Reserveren is verplicht en is mogelijk via tel. 0572-371838 of e-mail: adhuetink@gmail.com. De geldende RIVM-richtlijnen worden in acht genomen. Zie verder www.huetink-royalmusic.nl.

Lees ook

N35 tussen Nijverdal en Wierden vrijdagnacht afgesloten

REGIO – In verband met onderhoudswerkzaamheden is de N35 tussen Nijverdal en Wierden op vrijdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.