Weer alternatief programma van Haarles Feest

HAARLE – Een ouderwets Haarles Feest met een tent en een kermis zit er dit jaar nog niet in, maar de organisatie biedt op zaterdag 5 en zondag 6 juni wel weer een alternatief programma met diverse kinderactiviteiten, een online pubquiz én de zoektocht naar de BBQ Master van Haarle.

Dat alternatieve programma begint op zaterdag 5 juni om 9.30 uur met een speurtocht in het bos voor de Haarlese peuters en kleuters, om 11.30 uur gevolgd door een vossenjacht door het dorp voor de kinderen uit groep 3 tot en met 5 en om 13.30 uur een fotobingo voor de oudste groepen. Aanmelden is niet nodig, meer info is te vinden op staging2.haarlesfeest.nl.
Natuurlijk staat ook de bekende pubquiz, al jaren een enorme publiekstrekker, weer op het programma, maar dan wel in aangepaste vorm. Zaterdagavond wordt vanaf 20.00 uur de online Bienoa uut Huus Quiz gespeeld. Drie rondes lang krijgen de deelnemers allerlei vragen op zich afgevuurd. Tussendoor is er een livestream met muziek. Volgens de organisatie zijn de prijzen dit jaar groter dan ooit. De deelnamekosten bedragen 10 euro per team. Aanmelding is mogelijk via de site.
Zondagmiddag volgt de zoektocht naar de BBQ Master van Haarle. Het is de bedoeling dat de inwoners van het dorp gaan barbecueën in de eigen tuin. BBQ-pakketten (à 6 euro per persoon) zijn verkrijgbaar via de site. De organisatie daagt iedereen uit om de lekkerste burger van Haarle te bakken. Het Haarles Feest testpanel rijdt vanaf 16.00 uur door Haarle om coronaproof een oordeel te vellen. Daarbij zijn er extra punten voor sfeer en presentatie. Overigens is deelname aan de zoektocht naar de BBQ Master van Haarle optioneel. Gewoon barbecueën kan uiteraard ook. Blonde Geert zorgt via een livestream voor muziek.
Zie verder staging2.haarlesfeest.nl of volg het Haarles Feest op Facebook en/of Instagram.

Ook vorig jaar werd er al een feestelijk coronaproof programma georganiseerd.

Foto: Annauf Fotografie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.