Webinar Eetbaar Olst-Wijhe in teken van kruiden

OLST – Eetbaar Olst-Wijhe presenteert op donderdag 24 juni weer een webinar. Dat staat ditmaal in het teken van de teelt en het gebruik van kruiden. Hedwig Schoots van Gradinka Kruidentuinen in Beuningen neemt de deelnemers mee in haar diepgewortelde kennis. In haar eigen kruidentuin groeien ruim driehonderd geneeskrachtige kruiden, groenten, keukenkruiden, verfkruiden, heirloomtomaten, eetbare bloemen en wilde planten. In haar verhaal laat ze diverse planten groepsgewijs de revue passeren, met tips over de opkweek en het gebruik ervan, met toepassingsmogelijkheden, zoals voor kruidenthee, eerste hulp, bloemen voor bijen en vlinders en wildpluk uit eigen tuin. Vervolgens is er ruimte voor vragen. Ook kunnen deelnemers vooraf al vragen stellen, via eetbaarolstwijhe@gmail.com. Deelname (via Zoom) is gratis. Het webinar duurt van 19.30 tot 21.00 uur. Aanmelding via bit.ly/WebKruiden2406. Dan krijg je een toegangslink toegestuurd. Nadere informatie op https://halloijsseldal.nl/activiteiten en staging2.gradinka.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.