Verschillende tuinen in Salland weer geopend

REGIO – De zon schijnt eindelijk weer en het kan dus. Verschillende tuinen in Salland zijn in de komende periode weer geopend voor het publiek.

Zo zijn er op zaterdag 5 juni twee rondleidingen in heemtuin Veermans Hof IJsselflora in Wijhe. De eerste begint om 13.00 uur; de tweede een uur later. Onderweg kunnen de deelnemers ruiken aan (en proeven van) verschillende bijzondere planten. Per keer geldt er een maximum van vijf deelnemers. De heemtuin ligt aan de Bongerd in Wijhe. Graag van te voren opgeven. Een vrijwillige gift wordt op prijs gesteld. Voor groepen kunnen er ook rondleidingen op maat aangevraagd worden. Voor meer informatie bel naar Annet van der Veen, tel. 0570-523937 of mail naar heemtuin@ivn-wijhe-olst.nl.
De Hof van Eigen-aardigheden aan de Krieghuusweg 7a in Raalte opent op de zondagen 6 en 13 juni tussen 10.00 en 17.00 uur de poorten voor het publiek. Deze landschapstuin is ongeveer 1,2 hectare groot. De entree bedraagt 5 euro (inclusief koffie/thee met koek). Er zijn stekjes te koop.
Daarnaast zijn op zondag 6 juni ook de Tuinen van Salland weer geopend. Het gaat om een collectief van vier zomertuinen en een kwekerij: de Tuin van Nynke Atsma in Luttenberg, Huys Beukenroode in Raalte, de Tuinen van Ruim Zicht in Elshof, de Tuin van Fortmond in Olst en Kwekerij Arjan Schepers in Mariënheem. De poorten zijn geopend tussen 11.00 en 17.00 uur. De entree bedraagt 5 euro (inclusief koffie/thee en wat lekkers). Voor meer informatie zie: staging2.tuinenvansalland.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.