Veldhuis Media vertrekt in 2022 naar Meppel

RAALTE – Veldhuis Media, nu nog gevestigd in Raalte, gaat verhuizen naar de gemeente Meppel. Vorige week zijn alle 94 medewerkers op de hoogte gebracht van de plannen. Het bedrijf zal de verhuizing vanaf januari 2022 inzetten. Op de nieuwe locatie ziet het bedrijf meer groeimogelijkheden.

De nieuwe locatie kent een productievloeroppervlak van ruim 8.300 vierkante meter, terwijl het bedrijf nu slechts 4.200 vierkante meter tot zijn beschikking heeft. Op de nieuwe locatie zal direct worden uitgebreid met extra drukcapaciteit. De aanschaf van twee nieuwe acht kleuren-drukpersen is onderdeel van een fors investeringsprogramma. In het nieuwe pand in Meppel is eerder al een drukkerij/binderij gevestigd geweest. “Het pand heeft dan ook voldoende infrastructuur om als drukkerijbedrijf weer verder te kunnen groeien”, zo laat Veldhuis Media weten in een persbericht.
Veldhuis Media (eerder Drukkerij Veldhuis) is al vele jaren gevestigd in Raalte; sinds 2008 aan de Kanaaldijk Oostzijde. Gespecialiseerd op het gebied van brochures, magazines, catalogi, boeken en boekachtige producten, veelal met een periodiek karakter, heeft het bedrijf nu een omvang bereikt waarbij de huidige huisvesting te krap is geworden voor verdere groei.
De werkgelegenheid voor alle 94 medewerkers in de onderneming staat niet onder druk, zo meldt Veldhuis Media. Het bedrijf stelt dat de werkgelegenheid op de nieuw locatie in de komende jaren verder zal groeien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.