Tiener D’jo Hollewand uit Wijhe van start met D’jo’s IJzzz

WIJHE – Hij is nog maar 15 jaar, maar D’jo Hollewand uit Wijhe is nu al van start gegaan met zijn eerste onderneming: D’jo’s IJzzz. Hij verkoopt vanuit een ijscokar bij de veerpont in Wijhe allerlei soorten ijs en frisdrank. Van schepijs tot verschillende ijsjes van Ola en van Ben & Jerry’s tot de Dragon van Cornetto.

D’jo kon de ijscowagen lenen van Pietje en Gerrit van het Proathuus in Wijhe. Alle papieren zijn voor elkaar: van inschrijving bij de KvK tot de vergunning om bij de IJssel te mogen staan. De hele familie van D’jo bestaat uit ondernemers. Dat hij de stap waagt, zit dus in zijn DNA. Hij is van plan om na zijn examens een opleiding op ondernemersgebied te volgen en heeft er zin in. “Ik sta op een uniek plekje aan de IJssel. Daar komen veel toeristen, dagjesmensen, jongeren die chillen en zwemmen bij de strandjes en natuurlijk de mensen die de pont gebruiken. Laat de zomer maar komen!”
Ook voor (examen)feestjes is hij beschikbaar. D’jo komt wel langs met zijn ijscowagen. Daarnaast is het ook mogelijk om de ijscokar gewoon te huren. Voor meer informatie bel naar mob. 06-401 319 00.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.