Home / Nieuws / Teller Strijd van Salland nu al op dik 60.000 euro

Teller Strijd van Salland nu al op dik 60.000 euro

HEINO – De teller van de Strijd van Salland staat nu al op dik 60.000 euro. Dat meldt Karin de Graaff namens de organisatie van het Heinose evenement. Het geld is bestemd voor onderzoek naar hersentumoren. Fietsers, lopers, wandelaars, ruiters: iedereen kon afgelopen zondag een route volgen om Heino. Wel, in verband met de coronamaatregelen, in een wat gewijzigde opzet. Een gemeenschappelijke startlocatie was er niet. De deelnemers mochten zelf een startlocatie uitzoeken (of gewoon vanuit huis beginnen) en een route uitzetten. In Bij Ne9en in Heino was een studio ingericht van waaruit een uitzending plaatsvond. De definitieve opbrengst wordt later deze zomer bekend gemaakt. Foto: Annet van Raalten.

Lees ook

Ingezonden brief: ‘De twee adviesraden in het Sociaal Domein moeten blijven’

Herman Kamphuis, ombudsman PvdA Raalte, is opnieuw in de pen geklommen. Ditmaal breekt hij een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.