Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van de gemeente Raalte om mee te doen aan de Sportief en Gezond peiling. Het gaat daarbij om een onderzoek (een online vragenlijst) naar de wensen op het gebied van sport, beweging en gezondheid. De vragenlijst staat tot 10 juli online op staging2.sportbedrijfraalte.nl/sportpeiling. In de lijst staan vragen over het sport- en beweegaanbod in de dorpen. Wat willen de inwoners eventueel anders en wat was de invloed van de coronamaatregelen op hun sport- en beweeggedrag en leefstijl. Het invullen van de vragenlijst kost ongeveer tien minuten en is anoniem. Deelnemers maken kans op leuke prijzen: een gratis small group training bij Sportstudio Raalte, twee ROV-cadeaubonnen à 50 euro en vijftien prijzen namens Zwembad De Tippe en Zwembad en Sportcafé Tijenraan. Met de resultaten kunnen de gemeente, GGD IJsselland, sportaanbieders en organisaties die zich richten op gezondheid/welzijn hun werkzaamheden beter afstemmen op de situatie in de gemeente Raalte. De uitkomsten van het onderzoek worden na de zomer bekend gemaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.