Slagerij en cateringbedrijf Food2taste van start in Wijhe

WIJHE – Han Grondhuis en Esther Mazzavillani zetten hun cateringbedrijf Food2taste sinds april voort vanuit Wijhe. Daar, in het pand aan de Langstraat 88 (waar eerder de slagerijen van Bergevoet, Koendrink en Ruiter gevestigd waren), hebben ze hun activiteiten uitgebreid met een slagerij.

De twee maken al hun specialiteiten zelf. “Wij zijn daar zeer trots op, daarom ligt de lat hoog. Er wordt niets geserveerd wat niet eerst door onszelf getest of geproefd is, want wat wij zelf niet willen eten, schotelen wij niemand anders voor! Dat is ook onze kracht en passie die je terug vindt in onze producten. Wij willen onze klanten een smaaksensatie laten beleven, die ongekend is voor deze bedrijfstak. We gaan voor de haute cuisine binnen de catering en staan voor 100 procent (h)eerlijke producten!”
Han is van oorsprong slager. Slagerij Grondhuis in Heeten is al meer dan tachtig jaar in de familie. Esther werkte hiervoor jarenlang als kok in de horeca. In diverse restaurants, maar ook met een eerder cateringbedrijf in IJsselstein. Daarna startte ze met Han Food2taste. Onder de vlag daarvan doen ze al jaren de catering bij Dauwpop (voor zowel artiesten en crew als bezoekers). Daarnaast stonden ze met hun cateringwagens onder andere op het circuit van Zandvoort, bij het Nationaal Militair Museum in Soest en bij Designer Outlet Rozendaal. “Of het nou gaat om koken in een restaurant of de catering voor kleine groepen, bedrijfsfeesten en festivals; we kennen het klappen van de zweep.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.