Site met overzicht van regelingen voor omscholing en ontwikkeling

ZWOLLE – De provincie Overijssel heeft vorige week de site staging2.overijsselleertverder.nl gelanceerd. De site biedt een totaaloverzicht van alle financiële regelingen en subsidies op het gebied van (om)scholing en ontwikkeling. Werkgevers, zzp’ers, werknemers en werkzoekenden die in Overijssel gevestigd zijn of werken kunnen er gratis gebruik van maken. Hiermee wordt een totaaloverzicht van regelingen geboden in één omgeving, een wens die door verschillende betrokken partijen steeds vaker naar voren werd gebracht. Op deze manier wil de provincie scholing en ontwikkeling verder stimuleren. “Dat is belangrijk want een krachtige economie vraagt om een goed functionerende arbeidsmarkt, die inclusief, wendbaar en toekomstgericht is.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.