Home / 112 / Schuur aan Haarweg in Lemelerveld afgebrand

Schuur aan Haarweg in Lemelerveld afgebrand

LEMELERVELD – Vanmiddag heeft een grote brand gewoed in een schuur aan de Haarweg in Lemelerveld. De schuur stond vlakbij de woning en de brandweer werkte er hard aan om te voorkomen dat de brand zou overslaan. De schuur is volgens RTV Oost afgebrand, maar inmiddels is het sein brandmeester gegeven. Er wordt een kraan ingezet om bij de laatste brandhaarden te kunnen komen. De Veiligheidsregio IJsselland raadde iedereen in de buurt aan om ramen en deuren te sluiten. Bij de brand is volgens RTV Oost asbest vrijgekomen, maar leek dat verder beperkt te zijn gebleven tot het erf van de boerderij. In de schuur lag voornamelijk hooi en stro. Voor zover bekend zijn er geen gewonden gevallen. De oorzaak van de brand is nog onduidelijk.

Lees ook

Nieuwe fietsroute rond Sallandse Heuvelrug in teken van streekproducten

REGIO – De HORT, Hellendoornse Ondernemers in Recreatie en Toerisme, Toeristisch Bureau Hellendoorn en Salland …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.