Salland Café over stikstof

RAALTE – Het stikstofvraagstuk staat op maandagavond 5 juli centraal tijdens een online Salland Café van de Kracht van Salland. Het Rijk heeft zich tot doel gesteld om de neerslag van stikstof in Natura 2000-gebieden terug te dringen en de kwetsbare natuur te herstellen. De deelnemers aan het Salland Café horen meer over het stikstofvraagstuk, de doelen die er gesteld zijn, welke stappen daarvoor moeten worden gezet en wie daar in Salland bij betrokken zijn. Aan het woord komen wethouder Wout Wagenmans, Wietse Douwes en Gerritjan Meppelink van de provincie Overijssel en Michiel Sybesma, onafhankelijk adviseur landbouw.
Het Salland Café is een netwerkbijeenkomst van De Kracht van Salland die samenwerking en kennisdeling in Salland stimuleert. Ongeveer vier keer per jaar komen bewoners, ondernemers, organisaties en overheden, al dan niet online, bijeen voor korte presentaties over actuele thema’s. Aanmelden kan via het agendabericht op staging2.dekrachtvansalland.nl (uiterlijk 1 juli). Het online programma begint om 20.00 uur en eindigt om 21.15 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.