Ridders en draken in het Lommerrijk

RAALTE/LUTTENBERG – Op zondag 20 juni is de familievoorstelling ‘Deze ridder zegt nee’ (3 ) te zien in amfitheater Het Lommerrijk in Luttenberg. Deze interactieve voorstelling van Joes was aanvankelijk in december gepland in het Hoftheater, maar is vanwege de coronamaatregelen verplaatst naar het openluchttheater in Luttenberg. Het verhaal is gebaseerd op het gelijknamige boek van Lucy Rowland en gaat over ridder Finn. Die doet altijd wat hem gezegd wordt, maar op een dag zegt hij ineens nee op alles! Hij weigert zelfs naar binnen te vluchten als er een grote rode draak aankomt. Gelukkig blijkt de draak helemaal niet zo gevaarlijk te zijn en is hij zelfs een beetje eenzaam, net als Finn. De eerste voorstelling begint om 11.00 uur; de tweede om 14.00 uur. Kaarten kosten 12,50 euro voor volwassenen en 10 euro voor kinderen en zijn verkrijgbaar via staging2.hoftheater.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.