Programma Dauwpop grotendeels rond; festival bijna uitverkocht

HELLENDOORN – The Waterboys, Basement Jaxx (dj set), Froukje, Son Mieux, Dool, Bad Nerves, Kevin en TikTokTammo zijn toegevoegd aan het festivalaffiche van Dauwpop. Vanwege corona is het festival, dat normaal gesproken rond Hemelvaart plaats vindt, verplaatst naar zaterdag 4 september.

Eerder werd al bekend dat ook o.a. Kensington, Typhoon, Chef’ Special, Sports Team, S10, Thijs Boontjes, Bökkers, ADF Samski en Drukwerk dit jaar komen optreden op de 26-ste editie van Dauwpop. De organisatie heeft er vertrouwen in dat Dauwpop dit jaar onder normale omstandigheden kan plaatsvinden. Directeur Rob Telgenkamp: “Zeker weten doe je dat natuurlijk nooit, maar wij denken dat het goed komt en het publiek denkt hetzelfde want de kaartverkoop gaat als een speer. We hebben nu het programma grotendeels rond en zitten al op 95 procent van de verkochte kaarten. Het is niet de vraag of we uit gaan verkopen maar wanneer. Daar zijn we natuurlijk heel blij mee en stiekem ook wel een beetje trots op want vanzelfsprekend is het natuurlijk niet.”
De CJP- en kindertickets zijn al uitverkocht. Kaarten voor de editie van 2020 blijven geldig voor Dauwpop 2021. Het volledige programma is te vinden op Dauwpop.nl. Daar kunnen mensen ook terecht voor de laatste kaarten voor de editie van 2021.