Picknick bij de boer op de Elshof

WIJHE – In de Week van de Gezonde Jeugd van 7 tot en met 12 juni aanstaande organiseert Team Agro NL de Boer-EN-Lunch, waarin boeren en boerinnen jong en oud uitnodigen voor een lunch op de boerderij. Melkvee- en vleesvarkensbedrijf Schrijver (Wechterholt 2, Elshof, Wijhe) doet ook mee aan deze actie.

Op zaterdag 12 juni is het mogelijk om bij bedrijf te komen picknicken. BIJRipperda in Den Nul zorgt daarbij voor picknickmanden met lokale producten. Na de lunch bestaat de mogelijkheid om een rondleiding te krijgen over het bedrijf. De aanvangstijd (naar keuze) ligt tussen 11.30 en 13.30 uur. De deelnamekosten bedragen 17,50 euro per persoon (kinderen tot en met 12 jaar 7,50 euro). Dat bedrag is inclusief lunch en rondleiding op de boerderij
Graag opgave vooraf via torentje@hotmail.com (geef daarbij ook door met hoeveel personen je van plan bent te komen). Dit kan tot en met woensdag 9 juni. Vol is vol. Neem zelf een picknickkleed mee. Bij slecht weer wordt de picknick verplaatst naar de stal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.