Orgelconcert Minne Veldman in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – Organist Minne Veldman verzorgt op zaterdagavond 3 juli een orgelconcert in de WH Zwart Hal in Lemelerveld. Vorig jaar viel zijn concert enorm in de smaak bij de orgelliefhebbers. Veldman geeft zo’n vijftig orgelconcerten per jaar door heel Nederland. Hij trad op als organist en dirigent in het TV-programma ‘Nederland Zingt’ en gaf concerten in Zuid-Afrika, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en Hongarije. Op het programma staan werken van onder andere J. Zwart, F. Asma, César Franck en Charles-Marie Widor. Aanvang is om 20.00 uur. De entree bedraagt 13,50 euro. Reserveren (verplicht) is mogelijk via tel. 0572 -371838 of e-mail: adhuetink@gmail.com. De geldende RIVM-richtlijnen worden in acht genomen. Zie verder staging2.huetink-royalmusic.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.