Home / Sallandcentraal / Oorlogsexpositie alsnog te zien

Oorlogsexpositie alsnog te zien

RAALTE – De expositie die Jos Segbers vorig jaar, ter ere van 75 jaar Vrijheid, samenstelde over de oorlogsjaren in Raalte, is de komende weken alsnog te zien in de etalage van het winkelpand aan de Grotestraat 10 (links naast Korbeld Bloemen). Maar dan niet in één keer, maar gefaseerd. Tot 6 juni wordt het eerste deel van de expositie, de periode van 1939 tot 1944 getoond; na 6 juni het tweede gedeelte, van 1944 tot aan de bevrijding van Raalte in april 1945.

Lees ook

Kerstconcert Huygens Consort in klooster Nieuw Sion

DIEPENVEEN – Het Huygens Consort geeft zondag 12 december om 15.00 uur een kerstconcert in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.