Ode aan natuur door Joke Proper in Infocentrum

DEN NUL/OLST – De Olster kunstenares Joke Proper exposeert in het kader van de IJsselbiënnale van vrijdag 18 juni tot woensdag 1 september een selectie van haar werk in het Infocentrum IJssel Den Nul. Het thema van de IJsselbiënnale is dit jaar: Tij Tijd en Tijdelijkheid. Joke vraagt aandacht voor de natuur in een aparte tentoonstellingsruimte op de begane grond. Joke: “Het is een expositie van hoop; een ode aan de natuur. Ik houd van de natuur en haal inspiratie uit onze mooie Sallandse omgeving. Ik verbeeld in deze tentoonstelling op een artistieke onderzoekende manier mijn verwondering over de kracht van de natuur.” De expositie omvat meerdere schilderijen en ruimtelijke objecten, waarbij ook het coronavirus wordt verbeeld. Joke zal zelf ook regelmatig aanwezig zijn voor eventuele rondleidingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.