Nieuwe subsidieregelingen voor streekeigen landschap

ZWOLLE – Provincie Overijssel biedt vanuit het project Streekeigen landschapsbeheer subsidie voor het beheer van landschap in de eigen omgeving. Daaraan zijn twee nieuwe subsidieregelingen toegevoegd.

Het was al mogelijk om bij provincie Overijssel subsidie aan te vragen voor het opstellen van een bidbook: een plan om de kenmerkende landschapselementen in eigen omgeving te onderhouden. Groepen inwoners en ondernemers kunnen nu ook op basis van een beheerplan subsidie aanvragen voor de uitvoering. Daarnaast kunnen ze ook subsidie krijgen voor de proceskosten die landschapsbeheer met zich meebrengt, zoals administratie en communicatie. Voor de uitvoeringskosten levert de provincie een bijdrage van 25 procent met een maximum van 250.000 euro; voor de proceskosten levert de provincie een bijdrage van 15 procent met een maximum van 150.000 euro.
Kijk voor meer informatie over de subsidieregelingen op staging2.overijssel.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.