‘Máxima’ heropent party- en pannenkoekenrestaurant Lokate

WIJHE – Party- en pannenkoekenrestaurant Lokate in Wijhe is afgelopen zaterdag op feestelijke wijze heropend. Eigenaar Peter Lokate heeft in de afgelopen maanden het exterieur van het pand flink aangepakt. Allerlei decorstukken zorgen er nu voor dat het restaurant op het bedrijventerrein in Wijhe veel zichtbaarder is geworden.

Geheel in stijl werd de opening verricht door Máxima. Niet de echte koningin natuurlijk, maar een actrice. En dat is geheel in lijn met de insteek van het restaurant dat zich ook profileert met theaterdiners, maar met de heropening ook een nieuwe koers inslaat. Het restaurant is nu ook geopend voor reguliere pannenkoekendiners (dus zonder theaterarrangement). “Door dit decor aan de buitenkant te maken, heb ik het vol kunnen houden in de lockdown”, aldus eigenaar Peter Lokate. “Normaal gesproken kan ik mijn creativiteit kwijt in de themafeesten en de magie aan tafel. Nu lukte dat op deze manier.” Diverse vrienden en medewerkers hielpen mee met het maken en plaatsen van het decor. Ook is er een nieuw logo gemaakt en is de menukaart vernieuwd.

Foto: Gertie Verwaarst Fotografie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.