Marinus en Annie Jansman uit Mariënheem 60 jaar getrouwd

RAALTE/MARIËNHEEM – Marinus en Annie Jansman-Vloedgraven uit Mariënheem vierden recentelijk hun 60-jarig huwelijk. Burgemeester Martijn Dadema ging even op de koffie.
Marinus groeide op in Luttenberg; Annie in Mariënheem. De twee leerden elkaar kennen tijdens een dansavond in het oude parochiecentrum van Mariënheem. Na hun huwelijk namen ze de boerderij van de ouders van Annie over. De twee kregen vijf kinderen. Het waren drukke tijden. De kinderen hielden allemaal van paardensport en de vrije tijd die Marinus had ging daar in zitten. Volgens de kinderen was de manege zijn tweede passie en bouwde hij er (ook als bestuurslid) veel op. Annie hield zich ondertussen bezig met het maken van kleding en tenues (voor bijvoorbeeld optochten), kaarten, puzzelen en zingen (ze is lid van het dameskoor en bekleedt daarin ook een bestuursfunctie). Nadat hun zoon de boerderij had overgenomen, bleef Marinus meehelpen. Inmiddels wonen Marinus en Annie in Mariënheem. Daar genieten ze van hun vijf kinderen en aanhang, 23 kleinkinderen en zeven achterkleinkinderen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.