Landstede studenten aan de slag in kader NL Doet

RAALTE – Meer dan tachtig tweedejaars studenten van de opleiding Pedagogisch werk van Landstede MBO in Raalte staken vrijdag 28 en zaterdag 29 mei in het kader van NL Doet de handen uit de mouwen. In de gemeentes Raalte, Hellendoorn of Rijssen-Holten hielpen ze bij verenigingen en zorginstellingen. Ze werkten in de tuin, lapten de ramen, deden spelletjes en boodschappen. “Voor alle verenigingen en instellingen een mooie ondersteuning en voor de studenten een goede leerervaring die ze uitstekend kunnen gebruiken voor hun burgerschapsportfolio. Maatschappelijke betrokkenheid niet als theorie maar in de praktijk”, zo meldt Landstede MBO.

Foto: Aranka Berendsen en Joy Spoolder waren vrijdagochtend bij Schuilenburg Raalte druk met het schoonmaken van de rollators.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.