Home / Cultuur / Kunstenaars uit Olst-Wijhe haken aan bij Atelierweekend

Kunstenaars uit Olst-Wijhe haken aan bij Atelierweekend

REGIO – Maar liefst 430 kunstenaars uit heel Nederland openen op zaterdag 26 en zondag 27 juni, in het kader van het Landelijke Atelierweekend, hun deuren voor het publiek. In Olst-Wijhe haken ook enkele kunstenaars aan. Daar zijn de ateliers van Jean Nieuwenhuis, Christien de Jong, Petra Hoff en Henny Schaapman geopend voor het publiek. Bij Galerie/Atelier de Verbeelding is inmiddels de nieuwe zomerexpositie gestart. Naast werken van de vier vaste exposanten, Marije Gies, Christien de Jong, Ton van Sprang en Henny Schaapman, zijn er tot en met 18 augustus ook keramiek en unieke lampen te zien van Betsy en Klaas Grooters. De vaste openingsdagen zijn maandag en dinsdag, elk laatste weekend van de maand en verder op afspraak. Zie verder www.deverbeeldingwijhe.nl.

Lees ook

Fietstocht door Duursche Waarden

DEN NUL – Staatsbosbeheer presenteert op zondag 8 augustus een fietstocht door de Duursche Waarden. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.