Hulp bij vragen over online diensten van overheid in bieb

RAALTE – Wie kent het niet: vastlopen in websites en online diensten van de overheid? Bijvoorbeeld bij het aanvragen van huur- en zorgtoeslag, belasting, een rijbewijs, het betalen van (verkeers)boetes, pensioenoverzichten en uitkeringen? Er zijn in Nederland maar liefst 4 miljoen mensen die het lastig vinden om dit soort zaken online te regelen. Vanaf nu kan iedereen voor al deze vragen en meer terecht bij het Informatiepunt Digitale Overheid in de Bibliotheek Salland, vestiging Raalte. Deskundige vrijwilligers helpen bij elke vraag, vinden informatie op internet en verwijzen door naar de juiste instanties. Het Informatiepunt Digitale Overheid in Raalte is elke donderdagmiddag geopend van 14.00 tot 16.00 uur. Meer informatie: staging2.bibliotheeksalland.nl/agenda.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.