Home / Algemeen / Hulp bij vragen over online diensten van overheid in bieb

Hulp bij vragen over online diensten van overheid in bieb

RAALTE – Wie kent het niet: vastlopen in websites en online diensten van de overheid? Bijvoorbeeld bij het aanvragen van huur- en zorgtoeslag, belasting, een rijbewijs, het betalen van (verkeers)boetes, pensioenoverzichten en uitkeringen? Er zijn in Nederland maar liefst 4 miljoen mensen die het lastig vinden om dit soort zaken online te regelen. Vanaf nu kan iedereen voor al deze vragen en meer terecht bij het Informatiepunt Digitale Overheid in de Bibliotheek Salland, vestiging Raalte. Deskundige vrijwilligers helpen bij elke vraag, vinden informatie op internet en verwijzen door naar de juiste instanties. Het Informatiepunt Digitale Overheid in Raalte is elke donderdagmiddag geopend van 14.00 tot 16.00 uur. Meer informatie: www.bibliotheeksalland.nl/agenda.

Lees ook

N35 tussen Nijverdal en Wierden vrijdagnacht afgesloten

REGIO – In verband met onderhoudswerkzaamheden is de N35 tussen Nijverdal en Wierden op vrijdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.