Heideslak rijdt weer

NIJVERDAL – De Heideslak van het Buitencentrum van Staatsbosbeheer in Nijverdal rijdt weer. In deze elektrokar is voldoende ruimte voor vijf personen. Het is zelfs mogelijk om een rolstoel in de Heideslak te plaatsen. De elektrokar biedt een unieke mogelijkheid voor mensen die minder goed ter been zijn om te genieten van het bos en het prachtige uitzicht op de Noetselerberg. Een groep enthousiaste vrijwilligers neemt geïnteresseerden mee op een bijzondere excursie. Onderweg vertelt de chauffeur leuke verhalen en wijst hij/zij op mooie dingen in de natuur. Geïnteresseerden kunnen kiezen voor een korte of een lange rit. De korte rit duurt ongeveer drie kwartier; een lange rit ongeveer twee uur. Dit jaar is er ook de mogelijkheid om ’s morgens heel vroeg of ’s avonds mee te gaan met een Heideslak. De elektrokar is coronaproof gemaakt. Voor meer informatie en reserveringen zie staging2.staatsbosbeheer.nl/natuurgebieden/salland/activiteiten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.