Home / Sallandcentraal / Hardloopcursus voor beginners van Runningclub RCL

Hardloopcursus voor beginners van Runningclub RCL

HEINO – Runningclub RCL uit Heino en Zwolle-Zuid biedt in de komende weken en maanden weer een hardloopcursus voor beginners aan. De deelnemers werken gedurende veertien weken toe naar het doel om uiteindelijk dertig tot veertig minuten onafgebroken te kunnen hardlopen en, als de coronamaatregelen het toelaten, mee te doen aan de Den Alerdinckloop in oktober. Overigens is dat laatste niet verplicht. De inschrijvingskosten zijn dan ook niet inbegrepen bij de deelnamekosten voor de cursus. De veertien trainingen (telkens op donderdagavond) staan onder leiding van een professionele hardlooptrainer. Er is aandacht voor looptechniek, kracht en blessurepreventie. De eerste training is gepland op donderdag 1 juli (19.00 tot 20.30 uur). De start is bij Landgoed Den Alerdinck in Laag Zuthem. De deelnamekosten voor de cursus bedragen 35 euro (voor niet-leden). De eerste twee trainingsavonden gelden als een gratis kennismaking. Aanmelden kan via: www.mijninschrijving.nl/subs…/wizard/division/477/.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.