Gratis testamentcheck bij alle locaties Notariaat Salland

HEINO/WIJHE – Notariaat Salland haakt op vrijdag 18 juni weer aan bij de Landelijke Testamentcheckdag. Alle locaties zijn geopend voor een gratis check van de laatste wil. Dit om twijfels en vervelende verrassingen voor nabestaanden te voorkomen. “We snappen dat je niet dagelijks bezig bent met je nalatenschap, maar het is goed om het af en toe even te laten checken”, aldus Marjon van der Werf, één van de partners van Notariaat Salland. “Soms kan veranderde regelgeving aanleiding zijn voor een aanpassing. Soms is de persoonlijke situatie gewijzigd. Hoe dan ook, laat ons even kijken hoe het er voor staat.”
Vorig jaar waren twee vestigingen van Notariaat Salland geopend, maar de belangstelling was zo groot dat nu alle locaties open gaan. Belangstellenden zijn dus welkom in Heino (Marktstraat 9), Wijhe (Stationsstraat 23-25), Raalte (Munstersestraat 8) en Olst (Olsterhof 26). Wel is het vanwege het coronavirus nog steeds noodzakelijk om een afspraak te maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.