Fietstocht Labor met barbecue

WESEPE – Plattelandsvereniging Labor Wesepe-Averlo houdt op zondag 4 juli de jaarlijkse fietstocht. De deelnemers starten tussen 11.00 en 11.30 uur vanaf het kerkplein in Wesepe. Onderweg wordt er gezorgd voor koffie/thee met koek en een warme versnapering. De route zal niet te lang zijn, zodat ook kinderen mee kunnen fietsen. De organisatie hoopt met een grote groep op pad te kunnen, maar het is ook mogelijk om de route alleen of met het eigen gezin te fietsen. Ook niet-leden zijn welkom. Deelname is gratis. Natuurlijk worden de dan geldende coronamaatregelen in acht genomen. De route is verkrijgbaar via een van de bestuursleden of mail hiervoor naar info@laborwesepe.nl. Na afloop van de fietstocht volgt de traditionele barbecue. Het eerste stukje vlees wordt aangeboden door Labor; voor elk volgend stukje vlees en de consumpties wordt een bijdrage gevraagd. Niet fietsen, maar wel aanschuiven bij de barbecue is ook mogelijk. Geïnteresseerden zijn vanaf 14.30 uur (tot 15.00 uur) welkom op de eindlocatie. Die kan worden opgevraagd via het eerder genoemde mailadres.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.