Extra open dagen genealogie in Wijhe

WIJHE – Historische Vereniging Wijhe houdt, nu er weer meer mogelijk is, op de zaterdagen 12 juni en 10 juli twee extra open dagen voor familieonderzoek. Geïnteresseerden zijn beide dagen van 10.00 tot 16.00 uur welkom aan de Langstraat 52. Aanmelding vooraf is verplicht (met vermelding van het verwachte tijdstip) en kan via historischeverenigingwijhe@gmail.com. Via dat mailadres is het ook mogelijk om vragen te stellen. De vrijwilligers van werkgroep genealogie komen er dan op terug. De Historische Vereniging Wijhe hoopt vanaf september weer elke tweede zaterdag van de maand een open dag te kunnen houden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.