Home / Algemeen / Extra open dagen genealogie in Wijhe

Extra open dagen genealogie in Wijhe

WIJHE – Historische Vereniging Wijhe houdt, nu er weer meer mogelijk is, op de zaterdagen 12 juni en 10 juli twee extra open dagen voor familieonderzoek. Geïnteresseerden zijn beide dagen van 10.00 tot 16.00 uur welkom aan de Langstraat 52. Aanmelding vooraf is verplicht (met vermelding van het verwachte tijdstip) en kan via historischeverenigingwijhe@gmail.com. Via dat mailadres is het ook mogelijk om vragen te stellen. De vrijwilligers van werkgroep genealogie komen er dan op terug. De Historische Vereniging Wijhe hoopt vanaf september weer elke tweede zaterdag van de maand een open dag te kunnen houden.

Lees ook

N35 tussen Nijverdal en Wierden vrijdagnacht afgesloten

REGIO – In verband met onderhoudswerkzaamheden is de N35 tussen Nijverdal en Wierden op vrijdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.