Expositie Wilto Kampinga in Dorpskerk Olst

OLST – Wilto Kampinga exposeert van 4 juni tot en met 18 september een selectie van zijn schilderijen in de Dorpskerk van Olst. De expositie is gedurende die periode elke vrijdag- en zaterdagmiddag van 13.30 tot 16.30 uur te bezichtigen. In die uren wordt het Van Oeckelen orgel bespeeld. Kampinga is voormalig tropenarts, was tot begin 2019 huisarts in Olst en is nu nog spoedarts in Deventer. Hij heeft de techniek van het fijnschilderen geleerd bij Art Partout in Deventer. Dieren en de natuur spelen de hoofdrol in zijn werken. De schilderijen vertellen verhalen, waarin diverse thema’s aan de orde komen zoals: macht, racisme en de huidige pandemie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.