Home / Sallandcentraal / Expositie lampen en keramiek in de Verbeelding

Expositie lampen en keramiek in de Verbeelding

WIJHE – In Galerie/Atelier de Verbeelding in Wijhe is tot en met 18 augustus een expositie te zien Betsy en Klaas Grooters. Zij laten daar keramiek en diverse unieke lampen zien. Daarnaast kan iedereen er ook terecht voor werk van de vier vaste exposanten: Marije Gies, Christien de Jong, Ton van Sprang en Henny Schaapman. Het atelier is elke maandag en dinsdag en elk laatste weekend van de maand geopend. Voor bezoek buiten die vaste tijden kan men een afspraak maken. Zie verder www.deverbeeldingwijhe.nl.

Lees ook

Coöperatie Welsum Duurzaam op zoek naar deelnemers

WELSUM – Coöperatie Welsum Duurzaam houdt op donderdag 4 november een voorlichtingsavond in dorpshuis de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.