Euromaster Raalte bestaat 50 jaar

RAALTE – In 1971 richtte Toni Colasurdo in Raalte het Twents Bandencentrum op. Het pand aan de Heesweg heeft door de jaren heen diverse namen op haar gevel gehad. Onder Arie Verweij werd het een trainingscentrum voor vestigingsmanagers van Euromaster uit de regio, zoals Deventer en Zwolle. Nu, 50 jaar later, ziet Euromaster Raalte Abraham.

Hans Reimink begon in 1983 bij Twents Bandencentrum. In 2007 werd hij vestigingsmanager in Raalte. In de 38 jaar dat hij in dienst is, is er veel gebeurd. “Maar nog steeds ga ik elke dag met plezier naar m’n werk. En dat zal ik ook blijven doen, dat weet ik zeker”, vertelt hij.
Een jaar nadat hij begon bij Twents Bandencentrum werd het bedrijf overgenomen door Vulcano. Een Vulcano bus deed in 1987 zelfs dienst als trouwauto van Hans en z’n vrouw Annet. In 1987/1988 werd het pand uitgebreid met een flinke aanbouw en meerdere extra bruggen. Sinds 1991 prijkt de naam Euromaster aan de gevel van het pand. In 2008 werd het pand nog uitgebreid met een bandenhotel, zodat er een ruime opslagmogelijkheid is voor alle verschillende banden. In 2016 werd Euromaster Raalte benoemd tot ‘Beste Garage’.
Anno 2021 staan Hans en zijn vijfkoppige team klaar voor klanten uit Raalte en omstreken. Niet alleen voor banden, maar ook voor services als remmen, airco, uitlijnen, accu’s en olie verversen zijn klanten van harte welkom bij Euromaster Raalte. “Natuurlijk vormen banden een groot onderdeel van onze werkzaamheden, maar we doen nog veel meer. We hopen dat mensen ons ook voor de services weten te vinden”, vertelt Hans.
De hele jubileumweek, van 31 mei tot en met 5 juni, heeft Euromaster Raalte leuke acties voor haar klanten. “In deze tijd kunnen we natuurlijk geen groot feest geven of allerlei dingen doen waar veel mensen op af komen. Toch willen we er wel aandacht aan besteden, voor onszelf, maar ook voor onze trouwe klanten. 50 jaar is natuurlijk niet niks.”

Het team van Euromaster Raalte met van links naar rechts: Roy, Hans en Martin (de overige drie collega’s waren afwezig ten tijde van de foto).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.