EK-speurtocht van ROV in centrum Raalte

RAALTE – Het ROV presenteert vanaf vrijdag 11 juni een speurtocht door het centrum van Raalte in het teken van het EK voetbal. In veel winkels ligt een oranje bal met daarop een letter. Al die letters samen vormen een slagzin. Meedoen kan zolang als Oranje in het toernooi zit. Het deelnameformulier is vanaf vrijdag verkrijgbaar bij Creashop Duymelot aan de Waag 41 in Raalte of te downloaden via winkeleninraalte.nl. De deelnemers maken kans op diverse leuke prijzen, zoals een weekendje ‘glamping’ in het laagseizoen bij familiepark Krieghuusbelten, een draagbare bluetooth-speaker (JBL Extreme 3) ter waarde van 249 euro van Expert Raalte, een spellenpakket ter waarde van 150 euro van Top1Toys en een EK-sporttenue ter waarde van 100 euro van Intersport Bols.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.