Edelsmid Silvia stoot winkel af

RAALTE – Edelsmid Silvia stopt met haar winkel aan de Plas 10 in Raalte. Op zaterdag 19 juni zijn de deuren voor het laatst geopend. Vanaf dinsdag 8 juni staat er een opruiming gepland met hoge kortingen (zie de advertentie elders in deze krant). De winkel is in die periode geopend op dinsdag, donderdag en zaterdag (telkens van 10.00 tot 16.00 uur). Silvia stopt niet helemaal met haar bedrijf. In haar atelier in Raalte gaat ze verder met het maken, veranderen (denk aan herinneringssieraden vingerafdrukken en asverwerking) en repareren van sieraden. “Wel werk ik dan alleen op afspraak”, vertelt ze. “Ik kom graag bij de klanten thuis om de wensen te bespreken.” Voor meer informatie bel naar Edelsmid Silvia, tel. 06-82909426 of neem een kijkje op staging2.edelsmidsilvia.nl. Het huidige winkelpand gaat in de verhuur of verkoop.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.