DynamicTennis Olst voor buitenveld naar SC Wesepe

OLST/WESEPE – DynamicTennis Olst maakt de komende jaren gebruik van het handbalveld van SC Wesepe. Daartoe tekenden Julia Terpstra, secretaris van DTO en Heleen Flierman, voorzitter van SC Wesepe afgelopen zaterdag een samenwerkingsovereenkomst. DTO blijft voor de binnenactiviteiten gebruik maken van de Hooiberg in Olst.

DynamicTennis Olst (DTO) beschikte eerder over een buitenveld bij SC Overwetering in Olst, maar dat hield op toen SC Overwetering besloot er een beachhandbalveld van te maken. Een passend alternatief was echter niet beschikbaar in Olst, waarna DTO besloot uit te wijken naar Wesepe.
DTO en SC Wesepe zien de samenwerking als een win-win situatie. Leden van SC Wesepe kunnen gedurende de zomermaanden tijdens de speeltijden van DTO gratis kennismaken met het dynamic tennis. DTO kan weer buiten aan de slag en heet ook andere belangstellenden van harte welkom. Dynamictennis is een variant op het gewone tennis en een alternatief voor personen, die fysiek een wat lichtere sport willen beoefenen.
De speeltijden zijn voorlopig op maandag­- en donderdagochtend van 10.00 tot 11.30 uur, maar worden in de vakantiemaanden mogelijk uitgebreid. Zie verder staging2.dynamictennisolst.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.