Dit jaar geen Zonneschijntocht

RAALTE – De Zonneschijntocht gaat dit jaar in verband met het coronavirus niet door. De organisatie zet nu in op volgend jaar. Op de eerste zaterdag van oktober zou anders de 65-ste editie van de jaarlijkse Sallandse rit voor zieken, ouderen, invaliden en bewoners van verpleeghuizen uit de gemeente Raalte worden verreden. Door de huidige onzekere periode en komen momenteel de noodzakelijke voorbereidingen in het gedrang. “Het allerbelangrijkste is dat wij samen met de verpleeghuizen, de deelnemende ouderen, zieken en invaliden, de verpleging, chauffeurs, begeleiding van de RAM-motorrijders, sponsoren, de restaurantlocatie en alle vrijwilligers alle mogelijke risico s wensen uit te sluiten”, zo laat de organisatie weten. Voor meer info zie: staging2.zonneschijntocht.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.