Deuren Hoftheater weer open

Deel programma in amfitheater Het Lommerrijk in Luttenberg

RAALTE – Na ruim een half jaar gesloten te zijn geweest door de coronacrisis, mag het Hoftheater haar deuren weer openen. Normaal gesproken is eind mei het theaterseizoen afgelopen, maar het HOFtheater heeft ervoor gekozen om enkele voorstellingen die afgelopen winter gepland stonden te verplaatsen naar juni. Een deel daarvan vindt niet in het Hoftheater zelf plaats, maar op de planken van openluchttheater het Lommerrijk in Luttenberg.

In totaal staan er de komende maand maar liefst vijftien voorstellingen van vijf verschillende acts op het programma. Roswyde Burgman, directeur van het Hoftheater, is blij dat de rode loper weer uit kan: “We mogen weer! Na maanden van onzekerheid en gedwongen inactiviteit, kunnen we eindelijk weer datgene doen waar we voor op de wereld zijn: iedereen blij maken met prachtige voorstellingen.”
Het Hoftheater en het Lommerrijk werkten achter de schermen al langer samen, onder andere op het gebied van programmering, kaartverkoop en het uitlenen van spullen. Maar nu wordt de samenwerking ook voor het publiek duidelijk zichtbaar. De buitenlocatie in Luttenberg leent zich uitstekend voor enkele voorstellingen die het Hoftheater heeft geprogrammeerd.
Hendrik Jan Bökkers is de eerste artiest op het programma. Zijn voorstelling zou in december al plaatsvinden, maar is verplaatst naar zaterdag 12 en zondag 13 juni in het Lommerrijk in Luttenberg. De voorstelling was in december met dertig personen per voorstelling uitverkocht, maar nu zijn er vijftig personen in de theaters toegestaan. Dit betekent dat er nog kaarten verkrijgbaar zijn via staging2.hoftheater.nl. De kaartverkoop is deze week gestart.

Agenda

Zaterdag 12 juni
Luttenberg, Het Lommerrijk, Hendrik Jan Bökkers, 16.00 uur, 19.00 uur en 21.30 uur
Zondag 13 juni
Luttenberg, Het Lommerrijk, Hendrik Jan Bökkers, 14.00 uur, 16.00 uur en 19.00 uur
Vrijdag 18 juni
Raalte, Hoftheater, Peter Pannekoek met Nieuw Bloed (try-out), 19.00 uur en 21.00 uur
Zondag 20 juni
Luttenberg, het Lommerrijk, Joes met Deze ridder zegt nee (3 ), 11.00 en 13.00 uur
Vrijdag 25 juni
Raalte, Hoftheater, Roué Verveer met ‘Omdat het niet anders kan’, 19.00 en 21.30 uur
Zaterdag 26 juni
Luttenberg, Het Lommerrijk, Erik Neimeijer en Diana Bentoh met ‘Just The Two of Us’, 16.00 uur, 19.00 uur en 21.30 uur

Hendrik Jan Bökkers. Foto: Robert Westera

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.