Daggenvoorde Keuken & Interieur naar De Zegge VII

RAALTE – Daggenvoorde Keuken & Interieur heeft een kavel van ruim 2600 vierkante meter gekocht op De Zegge VII in Raalte. Het bedrijf van Sjaak Daggenvoorde, dat interieurs voor de particuliere en zakelijke markt maakt, ontwerpt en realiseert, is nu nog gevestigd in Lettele. Er zit echter vaart achter: de bouw van het nieuwe pand op het Raalter bedrijventerrein is al begonnen. Sjaak hoopt voor het einde van het jaar definitief te kunnen verhuizen.

“Onze verhuisplannen waren er al langer”, vertelt hij. “Maar wat wordt de locatie? Ons bedrijf is nu gevestigd in Lettele, maar wij keken ook verder. De Zegge VII in Raalte is een mooie locatie voor ons. Een groot deel van ons personeel komt er uit de buurt, de ligging is centraal voor onze klanten en we krijgen veel meer ruimte voor ons kantoor en de showroom. We lazen in een artikel over het maatwerk waarmee de kavels gerealiseerd worden en dat je inspraak had in bijvoorbeeld de breedte. Dat gaf voor ons de doorslag. Sommige kavels waren natuurlijk al bezet, maar toen deze kavel ons werd aangeboden wisten we dat dit het was.”
Wethouder Wout Wagenmans reageert op de koop van de kavel: “Wij vinden het heel mooi dat een bedrijf als Daggenvoorde Keuken & Interieur de keuze maakt voor Raalte en De Zegge VII. Door maatwerk te leveren en mee te denken in de ruimte, kunnen we hen de ontwikkeling die het bedrijf wil doormaken bieden.”
En nog even een tip van Sjaak voor handige werkzoekenden: “We zijn straks ook op zoek naar interieurbouwers, die bij ons aan het werk zouden willen. We hebben er zin in!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.