CDA Raalte wil weer de kernen in

RAALTE – CDA Raalte is van plan om regelmatig koffiemomenten te organiseren in de verschillende kernen van de gemeente. Het doel is om actiever het gesprek met de inwoners aan te gaan, te horen wat er leeft en input op te halen voor het verkiezingsprogramma. Daarnaast zullen er ook de nodige terugkoppelmomenten komen.

Het eerste koffiemoment was afgelopen zaterdag in Luttenberg. CDA raadslid Irene van der Vegte en Martine Scholten beten het spits af. Uit de reacties van veel mensen bleek duidelijk dat de gesprekken meer dan welkom zijn. Een greep uit de aangedragen onderwerpen: de worsteling met de aansprakelijkheid van de vrijwilligers; de toekomst van het kerkgebouw; een nieuw dorpsplein; het tekort aan woningen voor de jeugd en zorgen over sluipverkeer van de N35.
“Door deze gesprekken horen we wat er leeft en wat inwoners belangrijk vinden”, zo meldt het CDA. “En als men vervolgens ziet dat er echt naar ze geluisterd wordt en er wat gebeurt met hun inbreng, brengt dat ons dichter bij elkaar. Voelen we ons gezien en betrokken bij het reilen en zeilen bij onze mooie gemeente Raalte.”
De andere kernen in de gemeente Raalte volgen na de zomer. “Het maken van belangrijke keuzes voor Raalte kunnen we als lokale overheid niet alleen. Dat willen en moeten we samen doen, met de breed gedragen inbreng van inwoners uit Raalte en uit alle kernen. Wij willen dat de wensen van de bewoners voor in het beleidsproces inzichtelijk worden. Daarom willen wij de bewoners zo vroeg mogelijk in gesprek gaan met de bewoners van alle dorpen van de gemeente Raalte.”
Belangstellenden kunnen zich alvast melden via info@raalte.cda.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.