Carolien Jonkman: Effe je kleuren kieken

Alle levende wezens hebben een aura. Dat is een fijnstoffelijke uitstraling van licht en energie die door het fysieke lichaam gaat. Ons lichaam wordt voorzien van fijnstoffelijke energie door de energiecentrums (chakra’s). Er zijn veel ‘draaikolken van energie’, maar zeven chakra’s zijn het bekendst en worden gebruikt bij een aurafoto. Elk daarvan heeft verschillende eigenschappen die de energie in een bepaald gebied in het lichaam verzorgen. Om ons leven in balans te houden, is het fijn dat de energie goed door de chakra’s en dus het lichaam kan stromen.

Een vrouw had flink pijn in de onderrug en heupen. Er zat veel rood in haar kleurenfoto. Op haar werk was er veel onverwachte drukte, haar kind had allerlei afspraken, waar zij de chauffeur voor zou zijn en waarbij op tijd komen belangrijk is, dus vertrouwen dat zij overal op tijd zou komen was minder aanwezig. Het gaf haar stress. Het wortelenergiecentrum (eerste chakra) verzorgt de energie in dat gebied. Deze stressvolle manier van omgaan met tijd was vaker bij haar aanwezig en dus een patroon geworden. Dus al flinke klachten daar. Iemand met een goed ontwikkeld wortelchakra heeft vertrouwen, voelt zich veilig en tevreden alleen en in de omgeving waar hij is, zorgt voor de eigen behoeften en is praktisch, hij laat je je ruimte innemen en zorgt voor financiële zekerheid.

Een ander chakra is die van het voorhoofd. We noemen dit ook het derde oog. Daarmee kunnen we (leren) zien wat er binnen in ons is en wat we diep van binnen voelen. Het slaat ook op wat je meemaakt. Het energiecentrum ondersteunt dan ook door deze inzichten en ervaringen bij je keuzes. Echter als je veel analyseert, veel denkt en piekert, dan kun je de intuïtie niet meer volgen. Dan is het ook moeilijk om te concentreren. Op lichamelijk niveau heeft het invloed op je verschillende hersen gebieden, je ogen, het zenuwstelsel, het gezicht. Bij de gratis aura foto in de praktijk waren ook verschillende mensen met veel blauw. Turkoois, donkerblauw, korenbloem blauw, blauw met wit, blauw met geel en oranje, groenblauw en allemaal op verschillende plekken van de foto. Een goede en opbouwende inzichtgever in je energieverdeling is dan belangrijk. Effe rondjes draaien met je vingers over je voorhoofd en de slapen is al heerlijk voor mensen met een overwegend blauw energieveld. Zo fijn en dankbaar om van al deze mensen en kleurtjes te mogen genieten!

Reageer gerust; info@carolienjonkman.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.